IT Total in english

Aktuellt

Välkommen Therese Paumgardhen som ny Customer and Sales Executive på IT-Total

Therese är energisk och resultatfokuserad med flertalet kommersiella och ledande befattningar inom IT-och telekombranschen i bagaget. Hon kommer nu närmast från en roll som Försäljningschef för Telenors systemintegratörsverksamhet.


- Den förflyttning som IT-Total skall göra framåt är helt nödvändig och jag hoppas kunna bidra med mina tidigare erfarenheter av både komplex tjänsteförsäljning, affärsutveckling och förändringsprojekt. Jag har också tidigare erfarenheter av integrationsprojekt och framför allt utifrån kundperspektiv, säger Therese Paumgardhen.

Att IT-Total har en majoritetsägare i Segulah sedan en tid tillbaka var också en viktig aspekt liksom den starka medarbetarkulturen med både hög kompetens och kundfokus fortsätter Therese Paumgardhen.

 

Therese Paumgardhen IT-Total

- Det är extremt roligt att ha Therese ombord. Med sin långa erfarenhet inom området och med vår satsning framåt inom tjänst och större åtagande hos både nya och befintliga kunder blir hon en viktig pusselbit till IT-Total för att vi ska lyckas framåt, säger Ulrika Wergens Head of Sales & Solutions på IT-Total.

 

 

För mer information kontakta:

Ulrika Wergens, Head of Sales & Solutions, IT-Total.
ulrika.wergens@it-total.se, 073-546 18 85. 

 

IT-Total