IT Total in english

Aktuellt

Välkommen Lars Dynesius ny affärsutvecklare på IT-Total

Lars kommer närmast från TietoEVRY där han under 6 år arbetat som Solution Manager och Service Owner för att bygga upp tjänsteportföljen främst kopplat till olika typer av cloud-lösningar. Innan dess har Lars varit delaktig och drivit ett antal olika start-ups inom IT-outsourcing och han brinner mycket för utveckling som betyder något för kunderna.

-Det känns riktigt kul att få välkomna Lars till teamet och i rollen som affärsutvecklare för våra managerade tjänster inom privata, hybrida och publika moln.
Med Lars långa erfarenhet och genuina intresse för att skapa värde kommer vi tillsammans att lyfta våra tjänster till nästa nivå, säger Mårten Göthberg, Head of Managed Services på IT-Total.


Lars Dynesius_IT-Total_affärsutvecklare

-Det som lockade mig att välja IT-Total är nybyggarandan och engagemanget. Det känns spännande och kul att få vara en del av en tillväxtresa och jag har stort förtroende för ledningen med Michael Nilsson i spetsen som jag har arbetat med förut.

- Jag gillar när det händer saker i snabb takt men har förstått vikten av att samtidigt bibehålla kvalitet och säkerhet så IT-Total känns som en perfekt match för mig, säger Lars Dynesius, Business Developer Cloud på IT-Total.

 


För mer information kontakta:

Mårten Göthberg, Head of Managed Services, IT-Total

+46 70-726 25 56 marten.gothberg@it-total.se 

IT-Total