IT Total in english

Aktuellt

Välkommen Joakim Nilsson ny projektledare på IT-Total

Joakim Nilsson kommer närmast från Academedia där han tillbringade 8 år. Han har varit i IT-branschen i 10 år och haft flera roller som bland annat projektledare, teamledare för servicedesk och 1st line tekniker. Joakim har vart med och drivit förbättrings- och utvecklingsarbete på olika nivåer, både i sin roll som teamledare för servicedesk men även för hela IT-funktionen på Academedia.

På Academedia tog de flera steg för att ha ett mer agilt arbetssätt med rötterna i bland annat LEAN-konceptet. Joakim har även varit med och drivit upphandlingar samt implementerat projektverktyg för uppföljning/rapportering.

 

IT-Total_projektledare_Joakim Nilsso
Joakim ska tillsammans, med de andra projektledarna inom Managed Services, driva implementeringsprojekt hos våra kunder samt jobba med våra interna projekt. Projektledarna kommer gemensamt arbeta med våra processer och verktyg för att få fram ett så effektivt arbetssätt som möjligt och här kommer Joakim att bidra mycket med sin kunskap inom det agila arbetssättet säger Isabelle, Head of Service Management/ Project Manager på IT-Total.


- Jag valde IT-Total eftersom jag hoppas kunna fortsätta utmana mig själv i rollen som projektledare, för att jag tycker att IT-Total verkar ha de värderingar och kultur som jag uppskattar samt att jag ville arbeta för en något mindre, mer flexibel organisation, säger Joakim Nilsson projektledare på IT-Total.


För mer information kontakta:

Isabelle Medina, Head of Service Management/ Project Manager, IT-Total

Tel: +46 73-320 12 92
Mail: isabelle.medina@it-total.se 

 

IT-Total