IT Total in english

Aktuellt

Välkommen Alfredo Contreras som ny TAM på IT-Total

Alfredo har haft flera olika roller under åren som bland annat Service Manager, Technical Account Manager och Solutions Architect. Alfredo kommer närmast från Visolit där han tillbringade 3 år. Vi är glada att äntligen ha med honom på IT-Totals resa mot en mer säkrare framtid inom IT.

-Alfredo har jobbat lösningsorienterat och haft en ledande roll i den tekniska leveransen samt ansvarat för sina kunders tekniska miljö. Han har varit med och drivit förbättrings och utvecklingsarbete på olika nivåer och kommer vara ett välkommet tillskott i vårt gäng. Alfredo kommer vara med och ansvara för den tekniska leveransen mot våra kunder samt vara med i IT-Totals förbättringsarbete framgent säger Isabelle Medina Head of Service Management and Project Manager på IT-Total.

 

IT-Total_Personal_Alfredo_Blogg_Karriär-1
-Jag har varit i IT-branschen i 13 år varav 11 av dessa har varit på Visolit där jag har jobbat som bland annat Service Manager, TAM och lösningsarkitekt. Efter att ha följt IT-Total på sociala medier och sett satsningen på säkerhet och nya medarbetare fångandes mitt intresse för bolaget som genuint visar att man siktar på att satsa på framtiden, säger Alfredo Contreras Technical Account Manager på IT-Total.


För mer information kontakta:

Isabelle Medina, Head of Service Management/ Project Manager, IT-Total
Tel: +46 73-320 12 92
Mail: isabelle.medina@it-total.se

 

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.