IT-Total | Aktuellt

Säkerhetsspaning – Radar Security recap

Skriven av IT-Total | 9 apr 2024

Den 28 mars medverkade IT-Total på Radar Security 2024. Våra experter Magnus Anhede, Head of Digital Workplace och Diego López, Head of Cyber Security stod på scen och pratade om ämnet "Får ni effekt av era cyberkronor?".

Hoten och attackerna ökar och många oroas över att bli drabbade. Samtidigt har användarna högre krav på enkelhet, tillgänglighet och flexibilitet. Har ni gjort rätt investeringar? Jobbar ni på rätt sätt?

Det räcker inte bara med teknik – kunskap och processer måste hänga med. Att prioritera är svårt.

 

Magnus Anhede, Head of Digital Workplace & Diego López, Head of Cyber Security, IT-Total

 

 

Minimera cyberrisken:

4 viktiga punkter som ger ökad resiliens

  • MFA - Multifaktorsautentisering
  • Skydda ditt data
  • Håll dig uppdaterad (mjukvara/hårdvara)
  • Avancerat klientskydd

Dessa pusselbitar kommer att vara avgörande för att säkra din miljö med möjlig bibehållen användarvänlighet. Men våra exporter påpekar även vikten av utbildade och medvetna slutanvändare.

85 % av alla cyberattacker detonerar hos en slutanvändare. Vår största tillgång och samtidigt den största säkerhetsrisken. 

En medveten och utbildad personal är avgörande för effektivt säkerhetsarbete, då de kan identifiera avvikelser och skydda mot påverkan. Att bygga en stark cybersäkerhetskultur kräver tålamod och systematiskt arbete.

Vill du ha hjälp med att säkra din miljö och minska risken för cyberattacker? Ta kontroll över din säkerhet genom att investera i medvetenhet och utbildning för dina användare. Vi på IT-Total finns här för dig. Kontakta oss idag så hjälper vid dig att skydda din verksamhet och säkra din framtid.

 

 

 

För mer information kontakta

Diego López, Head of Cyber Security, IT-Total
Mail: diego.lopez@it-total.se