IT Total in english

Aktuellt

Simon Campelo ny konsult inom Digital Workspace på IT-Total

Alla har vi börjat någonstans, fått en ärlig chans och alla vill vi växa. IT-Total har specialister och kommer fortsätta ha. Men nu är vi så pass stora där vi vill vara den arbetsgivaren som vågar satsa på talanger och dela med oss av erfarenhet och kunskap för att se dem växa ännu mer, och bli en part att växa med, Simon Campelo är precis en sån talang. God erfarenhet i det professionella och väldigt affärsmannamässig, och vill mer ändå, säger David Eclundh, Head of Consulting Services.   

Här följer en intervju med Simon, där han berättar om sig själv och vad som lockade honom till att välja IT-Total som ny arbetsgivare. 

Simon Campelo_IT-Total_Digital Workspace

 

Berätta om vad du har gjort tidigare?  
Jag har tidigare arbetat på EPM data som är ett hosting företag. Min primära roll har varit IT-tekniker vid drift och support av Citrix Workspace, Windows Server och Microsoft Office 365. Jag har även samtidigt assisterat i olika kundprojekt som involverade mestadels nya kunder som migrerades in i våra tjänster.  

 

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss? 
Jag kommer kunna bidra med ny energi, nya idéer och laganda. Jag ser även att jag i min nya roll kommer fördjupa mina nuvarande kunskaper och erfarenhet på ett helt nytt plan. Fokus kommer ligga på Microsoft 365 och Azure.  

 

Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare?  
IT-Total är etablerade och har många mil på mätaren, dom är en spelare att räkna med. Fokus ligger på IT infrastruktur och säkerhet, det jag brinner för. 

 

Ta del av hur några av våra kollegor från olika delar av vår verksamheten tycker att det är att jobba på IT-Total. 

Medarbetare berättar

 

För mer information kontakta: 

David Eclundh, Head of Consulting Services, IT-Total.  
Tel: +46 70-291 32 23 
Mail: david.eclundh@it-total.se  

IT-Total