IT Total in english

Aktuellt

IT-Total är en av två Aruba Partners i Sverige med Silver Peak Certifiering.

Utöver vår breda Aruba kompetens så är nu IT-Total fullt certifierade för att även sälja och installera samt hjälpa Er med Silver Peak SD-WAN lösningar som numera ingår som en del av HPEs Aruba erbjudande.

Förbättrar förutsättningarna för distansarbete.
Företagen vill idag förbättra uppkopplingen på sina lokalkontor och möjliggöra säker tillgång hemifrån.

Genom att kombinera Silver Peaks SD-WAN-teknik med Arubas lösning för SD-branch och distansarbete kan vi erbjuda våra kunder förenklade implementeringar i filialer och WAN-implementeringar. Det går därmed att förbättra förutsättningarna för distansarbete, vilket också gör det enklare att arbeta molnbaserat och geografiskt utspritt. Företag kan därmed utveckla sina affärer utan att behöva kompromissa.

HPE:S VD Antonio Neri kommenterar:

”WAN-transformering är en nyckelkomponent i HPE:s Intelligent Edge och i företagets Edge to Cloud-vision och tillväxtstrategi. Rustade med en komplett SD-WAN-portfölj kommer vi skynda på den distribuerade molnmodellen och en molnbaserad kundupplevelse som omfattar alla appar och all data, var kunden än befinner sig, säger Antonio Neri”.

 

hpe_silver_peak_4_color_rgb

 

 

För mer information kontakta:

Ulrika Wergens, Head of Sales & Solutions, IT-Total

Tel: +46 73-546 18 85
Mail: ulrika.wergens@it-total.se  

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.