IT Total in english

Aktuellt

Per stärker upp inom VMware

Vi välkomnar Per Grönstedt som förstärker consulting services på IT-Total inom Infrastructure och VMware gällande automation. "Detta är ännu ett viktigt steg i vår partnerstrategi för VMware och förmåga att leverera i världsklass åt våra kunder. Och inte minst få ännu en fantastisk kollega!" säger David Eclundh, Head of consulting services på IT-Total. 

Här följer en intervju med Per där han berättar om sig själv och vad som lockade honom till att välja IT-Total som ny arbetsgivare.

 

Berätta om vad du har gjort tidigare?  

“Tidigare har jag arbetat som VMware specialist på Real Time Services. Jag har då ansvarat för att hjälpa företag inom fordonsindustrin, bank och försäkrings-branschen, som stöd för deras personal samt med drift och utveckling av deras VMware-miljöer.” Mitt första jobb var teknisk support hos Dell, sedan har jag jobbat mig uppåt med att racka servrar, nätverk och storage. Jag har även ansvarat för 200 workshops med uppsatt hårdvara och VMware produkter med kund till att senaste 10 åren helt fokusera på konsulting inom VMwares produktflora.

 

Per Grönstedt_IT-Total-1

 

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss? 
“Jag tror att jag kommer bidra mycket med min långa erfarenhet av hela ”infrastrukturstacken”.  

 

Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare? 
Främst att jag såg möjligheten att utvecklas mer inom automatisering och framförallt så blev det ett kärt återseende med gamla kollegor som talade varmt om IT-Total som arbetsgivare.  

 

Just nu ser vi ett behov av att utöka vår organisation – det innebär att det kanske finns möjlighet även för dig att jobba hos oss! 

Läs mer på våra lediga tjänster här!  

 

För mer information kontakta: 

David EclundhHead of Consulting Services, IT-Total.  
Tel: +46 70-291 32 23 
Mail: david.eclundh@it-total.se  

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.