IT Total in english

Aktuellt

Odd är tillbaka - fokus på utveckling av IT-Totals Cyber Defence Center

Cyberbrottsligheten blir mer och mer sofistikerad och attacker mot samhällsviktig infrastruktur ökar. Att bli utsatt för en cyberattack kan ge stor påverkan på samhällets och det enskilda företagets kritiska funktioner. På IT-Total jobbar specialister med flera års erfarenhet inom Cybersecurity och vi hjälper våra kunder med att upprätthålla tillgängligheten, garantera regelefterlevnad och att möta den alltmer komplexa hotbilden.  

Nu förstärker vi vårt team ytterligare genom att välkomna Odd Hellsaeus tillbaka. Odd har tidigare jobbat på IT-Total som cybersecurity-arkitekt och konsult och kommer närmast från Nordic Level Group.  

 

 IT-Total_Odd-Hellsaeus

 

 

- Den största anledningen till att jag kommer tillbaka är det härliga teamet på IT-Total. Det är verkligen utvecklande och stimulerande att arbeta tillsammans så kompetenta kollegor säger Odd Hellsaeus.

- Det är jättekul att välkomna Odd tillbaka till oss efter att han varit iväg på ett kortare äventyr. Med sin gedigna erfarenhet inom IT- och Cybersäkerhet, där han med sin spetskompetens inom Fortinets produktflora, kommer vara en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling av vårt Cyber Defence Center och SOC erbjudande säger Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services och Cybersecurity, IT-Total.

 

Security Alerts

Du vet väl om att du kan prenumerera på våra Security Alerts från IT-Total Security Operations Center? Det är ett enkelt sätt för dig att hålla dig informerad när vi lägger ut nya inlägg.

 

 

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster! 

 

För mer information kontakta:

Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services och Cybersecurity, IT-Total
Tel: +46 70-782 20 00
Mail: fredrik.rosencrantz@it-total.se 

 

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.