IT Total in english

Aktuellt

Mikael Magnusson förstärker IT-Totals Säljavdelning

Vi välkomnar Mikael Magnusson som kommer arbeta som Sales & Partner Executive på IT-Total. Mikael kommer tidigare från ett EdTech-företag där han fått en gedigen erfarenhet inom sälj och haft en nära kontakt med dåvarande partners. Han kommer att ansvara både för IT-Totals befintliga och nya kunder på deras digitaliseringsresa och utveckling av sin IT.

Mikael kommer med sitt driv och strukturerade arbetssätt tillföra mycket till IT-Total. Han kommer att förstärka vårt säljteam och att bygga långsiktiga relationer till både nuvarande och nya kunder. Mikaels tidigare erfarenhet av sälj och partneransvar samt hans intresse för cybersäkerhet gör honom till en ”perfect match” för IT-Total säger Christer Alm, Head of Sales på IT-Total. 

Här följer en intervju med Mikael, där han berättar om sig själv och vad som lockade honom till att välja IT-Total som ny arbetsgivare.

 

Mikael Magnusson1

 

Berätta om vad du har gjort tidigare? 

Jag kommer senast från ett EdTech-företag där jag var sälj- och partneransvarig. Jag såg till att vi tog in nya affärer och hade nära kontakt med partners som kunde sälja tjänsten.  

 

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss? 

Jag hoppas att jag med min erfarenhet kan hjälpa IT-Totals befintliga och nya kunder på sin digitaliseringsresa och utveckla sin IT. 

 

Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare? 

IT-Total är på en spännande resa som jag gärna ville vara med på. IT-Total hade dessutom ett starkt och viktigt fokus kring cybersäkerhet som jag tyckte var väldigt intressant eftersom det är så viktigt säger Mikael Magnusson, Sales & Partner Executive på IT-Total. 

  

Just nu ser vi ett behov av att utöka vår organisation – det innebär att det kanske finns möjlighet även för dig att jobba hos oss! 

Läs mer på våra lediga tjänster här!  

 

Vi söker en försäljningschef som vill vara med på vår resa 

Vi söker nu en säljchef som älskar att göra affärer och som vill vara med på resan att dubbla vår omsättning. Det är en utvecklande roll med stor variation. Vi säljer både tjänster, konsulting och produkter inom digital infrastruktur så du bör vara intresserad av teknik. Är du intresserad? 

Läs mer om tjänsten!

 

För mer information kontakta: 

Christer Alm, Head of Sales, IT-Total. 
Tel: 076-787 23 10
Mail: christer.alm@it-total.se  

IT-Total