IT Total in english

Aktuellt

Michael Boman förstärker vår Servicedesk

Michael Boman har de senaste tre åren arbetat som Produktspecialist med Marval MSM som huvudprodukt. Innan dess har han bred erfarenhet i roller som Servicedesk Agent både inom 1st line samt 2nd line.

 

IT-Total_Personal_Michael Boman-1

 

- Det som till stor del fick mig att välja IT-Total framför andra företag är de härliga personerna som arbetar här och de utvecklingsmöjligheter som IT-Total som arbetsgivare erbjuder, säger Michael Boman, 1st Line Agent på IT-Total.

- Michael är ett välkommet tillskott som kommer att förstärka vår Servicedesk. Jag är övertygad om att han med sin breda kompetens och sin erfarenhet kommer att bidra till att utveckla vår servicenivå ytterligare, säger Marco Beutelrock, Service & Operation Manager, IT-Total.

Varmt välkommen till gänget!

 

Vill du också som Michael vara med och bygga Sveriges bästa servicedesk?

Läs mer på vår karriärsida! 

 

 

För mer information kontakta: 

Marco Beutelrock, Head of Customer Service, IT-Total
Mail: marco.beutelrock@it-total.se

 

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.