IT Total in english

Aktuellt

Med siktet på att utvecklas och kund i fokus

Vi välkomnar Gabriel Batan som kommer bli en viktig spelare för våra kunder då han har ett stort fokus på att leverera service och högsta kundnöjdhet. Gabriel kommer närmast från Marval Nordic där han arbetade som Technical Support Specialist. Gabriel har ett brinnande intresse för service och flera års erfarenhet inom detta.  

Gabriel kommer närmast från Marval Nordic där han arbetat inom supporten. Han har även en bred erfarenhet inom restaurangbranschen. Med detta kan vi säga att service är något som Gabriel verkligen kan leverera på. Därför kommer Gabriel förstärka IT-Totals 1st line, och i sann IT-Total anda leverera högsta kvalité i kundleveransen. Gabriel kommer att få göra resan från junior support tekniker till senior och sedan vidare inom något av IT-Totals alla teknikområden. Det ska bli riktigt roligt att få följa och stötta Gabriel på denna resa, säger Marco Beutelrock, Head of Customer Service, IT-Total. 

 

IT-Total_Personal_Gabriel_Batan-1

Nedan kan ni läsa mer om Gabriel där han berättar mer om sig själv och vad som lockade honom till att välja IT-Total som ny arbetsgivare.  

 

Vad har du gjort tidigare?  

Innan jag började på IT-Total så jobbade jag på Marval Nordic som Technical Support Specialist. Mina arbetsuppgifter bestod av felsökning av MSM (det system vi på IT-Total använder för vår ärendehantering) och diverse integrationer kopplade till systemet, samt mindre implementationer/konfigurationer

  

Vad kommer du kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss? 

Jag hoppas till en början kunna bidra med positiv energi. Sedan har jag en del erfarenhet från MSM och hoppas kunna ta nytta av det för att stärka vårt arbetssätt i ärendehanteringssystemet. I takt med att jag lär mig och utvecklas så vill jag självklart kunna bidra med nya idéer var det än behövs. 

  

Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare? 

Främst för utvecklingsmöjligheterna, men också för att IT-Total kändes som en plats man skulle trivas och vilja stanna på. Jag hade även turen i att en före detta kollega som nu återigen blivit en kollega här på IT-Total kunde berätta för mig hur bra det är här, och under den tid jag hittills haft här kan jag inte annat än hålla med. 

  

Just nu ser vi ett behov av att utöka vår organisation – det innebär att det kanske finns möjlighet även för dig att jobba hos oss! 

Läs mer på våra lediga tjänster här!  

 

För mer information kontakta: 

Marco Beutelrock, Head of Customer Service, IT-Total
Tel: 073-522 73 89
Mail: marco.beutelrock@it-total.se

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.