IT Total in english

Aktuellt

Martin Holm-Sjölin förstärker vår Cyber Security avdelning

Varmt välkommen till Martin Holm-Sjölin som förstärker vår Cyber Security avdelning på IT-Total. Martin har tidigare jobbat som konsult inom cybersäkerhet med drift, incidenthantering och underhåll av kunders IT-säkerhetslösningar. Senast kommer han från ATEA och har även tidigare arbetat på NSEC/TietoEvry.

Det är glädjande att få hälsa ytterligare en Cyberexpert välkommen till oss på IT-Total. Martin kommer förstärka vårt team och göra skillnad för oss och våra kunder genom sin praktiska och pragmatiska stil. Vi fortsätter vårt fokus kring att vara det säkra IT-företaget där vi bryr oss om våra våra medarbetare och kunder, säger Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services, IT-Total.

 

IT-Total_Cyber Security_Martin Holm Sjölin

 

-Det är flera personer i min närhet som talat bra om IT-Total som arbetsgivare och jag tror jag kan bidra med att utveckla och förfina våra tjänster så att våra kunder kommer känna sig ännu mer nöjda, säger Martin Holm-Sjölin, Cyber Security Architect, IT-Total.

 

Cybersäkerhet handlar inte enbart om teknik, och borde inte heller enbart vara en fråga för IT-avdelningen. Cybersäkerhet handlar om människor, processer och teknik och idag är digitala risker och hot även en fråga för ledningen." Läs mer här!

 

Vill du också som Martin vara med och bygga Sveriges bästa Cyber Security?

Läs mer på vår karriärsida! 

 

 

För mer information kontakta: 

Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services & Cyber Security, IT-Total
Tel: 070-782 20 00
Mail: fredrik.rosencrantz@it-total.se 

IT-Total