IT Total in english

Aktuellt

Marcus Lindén förstärker secure hybrid cloud leveransen

Vi önskar Marcus Lindén varmt välkommen till IT-Total. Han förstärker vår Operations och Advisory avdelning på IT-Total. Marcus har senaste 7 åren jobbat som Senior Technical Account Manager och hjälpt kunder med deras Red Hat miljöer. Han har även gedigen erfarenhet i att drifta, jobba med Open Source och Linux i enterprise miljöer.  

Marcus har en lång erfarenhet inom IT-sektorn med en bred baskunskap och en intressant spetskompetens som kommer vara mycket viktig för vår fortsatta resa mot att leverera Secure Hybrid Cloud lösningar till våra kunder, säger Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services, IT-Total. 

 

Marcus Lindén_Secure Hybrid Cloud_it-total

 

-Innan IT-Total jobbade jag de senaste 7 åren hos Red Hat som Senior Technical Account Manager och hjälpte mina kunder med deras Red Hat miljöer. Jag har även mycket erfarenhet med att drifta, jobba med Open Source och Linux i en enterprise miljö. Jag ser fram emot att få använda den erfarenheten jag fått till att hjälpa våra kunder på IT-Total. Jag har hört mycket bra om IT-Total, att kollegorna är fantastiska och att man har en stark värdegrund. Jag ville därför ta chansen att bli en del av teamet, säger Marcus Lindén, Team Lead Linux Architect, IT-Total. 

 

Vi fortsätter resan genom vår satsning på Secure Hybrid Cloud. Vi hjälper dig som kund att lyckas i er digitaliseringsresa. Med stort fokus på affärsnytta levererar vi säkra molnlösningar vare sig det är ett publikt eller privat moln eller en hybrid lösning. Vi förser våra kunder med flexibla och säkra plattformar.  

 

Vill du också som Marcus vara med och påverka vår fortsatta resa mot att leverera Secure Hybrid Cloud lösningar? 

Läs mer på vår karriärsida! 

 

För mer information kontakta: 

Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services & Cyber Security, IT-Total
Tel: 070-782 20 00
Mail: fredrik.rosencrantz@it-total.se 

IT-Total