24 nov 2020

Jörgen Thunholm förstärker vår Cyber Security avdelning

Vi hälsar vår nya kollega och Cyber Security Account Manager Jörgen Thunholm varmt välkommen till oss. Han har fördjupad kunskap kring hur kunder kan förbättra sin IT- och cybersäkerhetsnivå. Närmast kommer Jörgen från Zscaler där han ansvarat för partnerförsäljningen i Norden.

Jörgen Thunholm har mer än tjugo års erfarenhet från IT- och cybersäkerhetsbranschen. Där har han haft säljorienterade roller inom både leverantör, distributör och integratörsledet. Han kommer närmast från Zscaler där han ansvarat för partnerförsäljningen i Norden. Jörgen besitter bred erfarenhet från stora internationella aktörer till mindre svenska IT-företag, där tekniska lösningar, cloud och komplexa tjänster varit fokus. Denna erfarenhet kommer att vara en utmärkt tillgång i rollen som Account Manager inom affärsområdet Cyber Security.

- Vi befinner oss i en expansionsfas och är extremt nöjda med att ha Jörgen ombord. Hans erfarenhet och kompetens talar för sig själv. Jag är övertygad om att Jörgen kommer vara en enorm tillgång i affärsområdets fortsatta starka tillväxt men framförallt stärka IT-Totals marknadsposition inom Cyber Security ytterligare, säger Sebastian Rosendahl, Head of Cyber Security på IT-Total

- När jag hörde om IT-Totals säkerhetssatsning inom Cyber Security och hur man som företag seriöst arbetar med säkerhetsprövning av personal,  zonindelade lokaler och erbjuder organisationer en helsvensk leverans väcktes mitt intresse. Med en lagom storlek på bolaget och jättetrevliga kollegor så underlättades beslutet att komma hit.
Jag har verkligen känt mig som en i laget från dag ett. Jag ser fram emot att hjälpa både nuvarande och nya kunder i att förbättra sin IT- och cybersäkerhetsnivå.


För mer information, kontakta:
Sebastian Rosendahl, Head of Cyber Security, IT-Total, +46 70 968 54 03, sebastian.rosendahl@it-total.se