IT Total in english

Aktuellt

IT-Totals nätverksexpert lär Sweclockers medlemmar hur man skyddar sitt hemmanätverk.

Varför skulle någon vilja hacka mig menar Anders Katsaras-Lindh, IT-Totals superexpert inom Network Security, är den vanligast inställningen till att inte skydda sitt hemmanätverk ordentligt.

 

IT-Total_Anders_Rack2

Han menar att de flesta missar att det inte är de som är måltavlan utan att de används som en brygga för att nå andra, som till exempel din arbetsgivare eller dina kunders IT-miljö. Att använda dina maskiner för mining, överbelastningsattacker eller ransomware kan vara ett annat intressant område för hackarna.

Anders har arbetat i över 15 år med säkra nät och är en av de högst certifierade personerna i Sverige inom Aruba. För att läsa mer av Anders tips om hur du skyddar ditt hemmanätverks så kan du ta del av hela artikeln här!

 

 

 

IT-Total_Anders_Diplom

 

IT-Total_Cert_Anders-Lindh_Aruba_HPE            IT-Total_Cert_Anders-Lindh_Aruba_HPE (1)

 

 

 

 

 

 

 

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.