IT Total in english

Aktuellt

IT-Total växer genom förvärv av utvecklingsbolaget Pirum

Genom förvärvet av Pirum stärks IT-Totals erbjudande inom utveckling och leverans av mer verksamhetsnära tjänster. Det kommer även att skapa större utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare i gränslandet mellan applikationsutveckling och infrastruktur.

 

Det är också en naturlig och nödvändig del av IT-Totals satsning på Secure Hybrid Cloud där kod och infrastruktur växer ihop.

 

Pirum specialiserar sig på utveckling och integration inom Microsoft Azure (Mobile apps, Web, Integrationer, Data+ AI, .Net, IoT, etc). Pirum levererar både konsulttjänster och SaaS.

- Bolaget kommer tillsvidare att drivas vidare som ett självständigt dotterbolag inom IT-Total-koncernen. Det innebär att det inte blir någon skillnad i vår dagliga leverans till våra kunder i vår drift, där vi har svensk leverans säger Magnus Gudéhn, VD på IT-Total.

 

- Vi ser fram emot att bli en del av IT-Total som är ett starkt varumärke som ger oss möjligheterna att bredda vår kundbas, och tillsammans leverera helhetslösningar till våra kunder säger Mats Grewe, VD och grundare av Pirum.

 

IT-Total_Pirum_förvärv_utveckling_Magnus Gudehn-1

Magnus Gudéhn, VD på IT-Total.

 

- Vi är imponerade över Pirums förmåga att leverera högkvalitativa tjänster. Det finns ett stort behov på marknaden av kombinationen infrastuktur och applikation och det blir ett bra komplement i vår allt mer komplexa- och hybrida IT-värld. Genom att stärka vårt erbjudande inom utvecklingstjänster inhouse så kommer vi att bli en stark partner i resan mot Secure Hybrid Cloud, säger Magnus Gudéhn.

 

 

För mer information kontakta:

Magnus Gudéhn, VD, IT-Total
magnus.gudehn@it-total.se
+46 70-420 00 82

 

Johan Möllerström, Director, Segulah Advisor AB
mollerstrom@segulah.se
+ 46 72-543 79 11

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.