IT Total in english

Aktuellt

För Mia är det en självklarhet att göra skillnad

Vi välkomnar Mia Ekdahl som ny Service Delivery Manager på IT-Total. Hon är driven, gillar kundkontakt och har lätt att läsa av olika situationer. Mia har jobbat som Service Delivery Manager sedan 2009 och är mycket erfaren inom området. Hon kommer närmast från CGI där hon har arbetat de senaste 25 åren med olika roller. Mia är erfaren, strukturerad, social och gillar att skapa relationer, både med sina kunder likväl som sina kollegor.


”Mia jobbar bra i team likväl som själv och kommer vara en riktigt bra förstärkning för oss på Managed services och IT-Total. Mia är ett mycket välkommet tillskott i våra kundteam och jag är säker på att hon kommer att göra stor skillnad för oss och våra kunder” säger Isabelle Medina, Head of Service Management på IT-Total.

 

MicrosoftTeams-image (17)

 

Berätta om vad du har gjort tidigare?

Var tidigt inne på att jag trodde på IT och pluggade på Systemvetenskaplig linje för att kunna arbeta med ”data”. Jag har jobbat med många olika saker inom databranschen. Började min karriär inom ADB på ett speditionsföretag, Polarfrakt där jag bland annat satt i datahallen för att kunna övervaka servrar manuellt och även ta backuper och ibland även återläsa data om något kraschat. Man använde då stora floppydiskar. Där efter jobbade jag som programmerare på ett marknadsundersökningsföretag, IMU-Testologen (sammanslagning med SIFO). Under ca 25 år har jag jobbat på WM-data, som köptes upp av Logica, som sedan köptes upp av CGI. Jag har jobbat på Service Desk och som tekniker i Mejlgruppen. Det var i Mejlgruppen jag bekantade mig med att vara koordinator för införande av nya mejlkunder eller hålla koll på när olika slags Change skulle utföras eller hålla samman olika teknikergrupperingar vid olika projekt. Det naturliga valet blev då att jag gick utbildningar för att jobba som projektledare. Fick möjlighet att jobba som Release Manager och hoppade på det. I och med den rollen lärde jag mig snabbt att det är bra att bygga upp ett kontaktnät. Vägen framåt blev att jag började jobba som Service Delivery Manager (SDM) för en liten kund och på den vägen fortsatte det. Eftersom jag är en person som tycker om ordning och reda, vilket innebär tydlighet och struktur, fick jag möjlighet att jobba med ”kort-kunder” som följer regelverket PCI DSS. Det har jag gjort i ca 20 år. Jag bryr mig om säkerhet. Jättemycket!

 

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?

Som SDM på IT-Total kommer jag att kunna bidra med min kunskap jag byggt upp under årens lopp. Jag hoppas även på att kunna ta till mig det nya och få kombinera ihop det med gamla jag redan kan och känner till. Ser fram emot att få arbeta med nya kollegor och nya kunder. Jag önskar att mitt skratt och glada humör kan förgylla kollegors och kunders vardag.

 

Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare?

Jag sökte inte jobbet aktivt själv utan blev headhuntad indirekt via en kompis som jobbar på IT-Total. Hon har pratat sig varm om er som arbetsgivare och det gör mycket om någon man känner väl rekommenderar mig som person och även arbetsgivaren till en. Kände också direkt när jag var på första intervjun att detta verkade vara en härlig och varm arbetsplats. Med varm menar jag inte gradantalet utan värme från de personer jag pratade med och kom i kontakt med. Alla var så glada och positiva!

 

Är du intresserad av att läsa mer om hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster

 

För mer information kontakta:

Isabelle Medina, Head of Service Management på IT-Total.
Tel: +46 73-320 12 91
Mail: isabelle.medina@it-total.se

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.