IT Total in english

Aktuellt

Ett viktigt kugghjul till IT-Totals fortsatta tillväxtresa

Andrej kommer med sin energi och entusiasm bli ett viktigt kugghjul till IT-Totals fortsatta tillväxtresa. Han kommer bland annat att ansvara för vår fortsatta utveckling och implementera förbättringar genom att jobba nära våra kunder för att säkerställa att vi hjälper dem i deras digitaliseringsresa på bästa sätt säger Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services på IT-Total. 

Här följer en intervju med Andrej, där han berättar om sig själv och vad som lockade honom till att välja IT-Total som ny arbetsgivare. 

Andrej Smailagic_blogg-1

 

Berätta om vad du har gjort tidigare?  

Jag kommer närmast från Bolt Technology där jag var försäljningschef inom B2B för Sverige och ansvarade för nya och befintliga företagskunder. Vi levererade transportlösningar i form av taxi, cykel och matleveranser med hjälp av digitala lösningar. Innan dess var jag på Taxi Stockholm som strategichef och jag har även en tidigare bakgrund som ledare och konsult inom IT från b.la HiQ och Telenor.  

 

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss? 

Jag hoppas kunna bidra med kraft och energi till teamen, men även vara med och påverka att våra projekt blir roliga och häftiga. Detta ska bidra till att massor med kunder vill jobba ännu mer med oss, för vi ska ju bli världens bästa IT-partner. En del projektstyrning, processer och andra verktyg som förenklar vårt arbete hoppas jag också kunna bidra med.  

 

Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare? 

Människorna här och min tidigare erfarenhet av den proffsighet och spetskompetens som jag fått uppleva genom tidigare gemensamma projekt. Samt att jag kände att jag gärna vill komma närmare hjärtat av IT och jobba med hur just IT kan utveckla fler branscher och verksamheter.  Jag hoppas att min affärskompetens som jag utvecklat under de senaste åren i kombination med spetskompetensen inom IT som finns hos oss ska bli en framgångsfaktor i arbetet med att ta fler roliga affärer och driva de häftigaste projekten. 

 

 

Just nu ser vi ett behov av att utöka vår organisation – det innebär att det kanske finns möjlighet även för dig att jobba hos oss! 

Spana in våra lediga tjänster

 

För mer information kontakta: 

Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services & Cyber Security, IT-Total
Tel: 070-782 20 00
Mail: fredrik.rosencrantz@it-total.se 

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.