IT Total in english

Aktuellt

En träffsäker kvinna som är här för att stanna

Vi välkomnar Isabelle Stenberg till IT-Total. Isabelle kommer att påbörja en ny roll som Sales Development Representative. Isabelle har redan påbörjat sin resa och är inte ny för oss då hon förra veckan avslutade sin LIA på IT-Total och blev direkt erbjuden en roll på säljavdelningen. 

Med skinn på näsan och ett målinriktat driv kommer Isabelle förstärka säljavdelningen och bidra med sin energi för att hjälpa nya kunder i deras digitaliseringsresa. Vi är glada att få ha kvar en sådan stark kompetens i bolaget och det var ett självklart val för mig att erbjuda henne en tjänst på IT-Total efter sin LIA-period. Isabelle kommer börja en ny tjänst hos IT-Total som Sales Development Representative där hon kommer att ansvara för nya leads och säljkvalificera all form av inbound marknadsföring säger Christer Alm, Head of Sales and Solutions på IT-Total. 

 

Här följer en intervju med Isabelle där hon berättar om sig själv och vad som lockade henne till att välja IT-Total som ny arbetsgivare efter sin LIA. 

 

IT-Total_Personal_Isabelle Stenberg_itjobb-1

 

Vad har du för erfarenhet sedan tidigare?

Jag har en bred erfarenhet av försäljning då jag arbetat med detta inom olika branscher de senaste 10 åren. Jag valde att ta tjänstledigt för att studera då jag ville stärka min kompetens inom försäljning men IT-Total var lite för bra för att bara lämna, därför var det ett givet val för mig att stanna kvar efter min LIA.

 

Vad har du studerat?
Jag har studerat Internationell försäljning och marknadsföring på Sälj och Marknadshögskolan i Stockholm.

 

Varför valde du att utföra din LIA på IT-Total?

Under min LIA 1 så var jag hos en distributör som vänder sig mot konfektion och hårdvara inom skidbranschen. Då jag kommer ifrån sportbranschen och arbetat med B2C så kändes detta som ett naturligt steg att få erfarenhet av hela försäljningsprocessen.


När jag skulle söka praktikplats för min LIA 2 så ville jag se en helt annan bransch för att höja blicken och förstå andra kundresor. I samband med att jag såg över branscher så blev cyberattacker ett hett ämne i media och det fick mig att fundera vilka företag i min närhet som arbetar med det. På den vägen kom IT-Total upp på min radar.

Vad har du fått lära dig under din LIA hos oss?

Jag har fått lära mig mer om säljkampanjer och har drivit leads från olika event som IT-Total genomfört. Jag har även fått lärt mig mycket om offentlig upphandling, framförallt det strategiska till relationen med våra partners. Det som även har varit viktigt för mig är att lära mig hur vi inom bolaget jobbar tillsammans i en upphandling. Det har även varit intressant att få en inblick i hur säljprocessen funkar inom en ny bransch. 

Hur tror du att din LIA och det du lärt dig hos oss kan bidra till din karriär framöver?

I och med att jag efter min LIA blev erbjuden en tjänst på IT-Total så kan jag med min erfarenhet direkt implementera mycket på den roll jag nu börjat på. 

Vad är det som gör IT-Total till en unik plats för en praktikant tycker du?
Värmen i väggarna på IT-Total är det som gjorde att jag trivdes så himla bra här. Dessutom den spetskompetensen bland kollegorna gör att man blir väldigt inspirerad att driva
affärer framåt tillsammans.  Jag fick tidigt i praktikperioden komma in och forma mitt egen plats på bolaget och IT-Total var väldigt lyhörda till min egen vilja till utveckling vilket jag uppskattat.

Vad kommer du kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss? 
Min nya roll hos IT-Total är Sales Development Representative vilket är att jag kommer ta hand om alla våra nya leads och säljkvalificera all form av inbound marknadsföring. Med min erfarenhet där jag haft en nära kundrelation och alltid värnat om kundens bästa tror jag att jag kommer vara en rådgivare som hjälper kunden i deras säkra digitaliseringsresa. 

 

Isabelle Stenberg_IT-Total_Sales

 

Vad tycker du om att göra på fritiden?

På sommaren spelar jag gärna golf eller ägnar tiden åt långa härliga promenader med min hund. Under vinterhalvåret ägnar jag stor del av min tid på skidor. 

 

Just nu ser vi ett behov av att utöka vår organisation – det innebär att det kanske finns möjlighet även för dig att jobba hos oss! 

Läs mer på våra lediga tjänster här!  

 

För mer information kontakta: 

Christer Alm, Head of Sales & Solutions på IT-Total
Tel: 076-787 23 10
Mail: christer.alm@it-total.se 

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.