IT Total in english

Aktuellt

En stark spelare i vår leverans av Secure Hybrid Cloud

Erik är en senior lagspelare som kan sin infrastruktur. Med sin långa erfarenhet inom IT och kunskap om moderna Cloud-lösningar kan han stötta våra kunder genom att skapa affärsvärde av teknik och därmed hjälpa dem vidare med deras digitaliseringsresa. Erik brinner för att få utvecklas med ny teknik och bidra på resan med att skapa en automatiserad och effektiv plattform för IT-Total och våra kunder.

Erik kommer med sin gedigna erfarenhet bli en viktig grundpelare i IT-Totals fortsatta digitaliseringsresa där han är en viktig kugge i vår leverans av Secure Hybrid Cloud. Han kommer att tillhöra IT-Totals Operations & Advisory avdelning där han kommer leda Infrastructure teamet.


Vi hälsar honom varmt välkommen till IT-Total!

 

IT-Total_Erik-Norberg_infrastructure

 

Berätta om vad du har gjort tidigare?

Jag har under de senaste 17 åren jobbat på ITS Nordic där jag var med och byggde upp deras Hostingplattform i olika former samt ansvarade för driften av den. Arbetet med detta innebar att jag var inblandad i allt från den fysiska hårdvaran i datahallarna till slutanvändarnas Windowsskrivbord som kördes från datahallarna.


Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?

Jag kommer förhoppningsvis kunna bidra med min långa erfarenhet av drift av Hostingplattformar. Jag ser fram emot att till en början bidra med en konsolidering av flera IT-plattformar och senare vidareutveckla dom.


Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare?

Det som lockade mig, förutom att börja arbeta med en gammal kollega igen efter några år ifrån varandra är att komma in i ett team av mycket kompetenta och roliga medarbetare och där man inte försvinner och bara är en i mängden.

 

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster

 

För mer information kontakta: 

Daniel Söderlund, Head of Operations & Advisory, IT-Total
Tel: +46 70-395 37 55
Mail: daniel.soderlund@it-total.se

 

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.