IT Total in english

Aktuellt

En framtid med teknikskiften där secure hyrbid cloud kommer stå i fokus

Philip Mattsson kommer bli en viktig spelare för våra kunder. Philip kommer närmast från Amazon Web Services där han hade en central roll i datacenter och infrastruktur. Philip har ett brinnande intresse för det mesta inom teknik och är en bred tekniker som både hanterar Linux och Nätverk.

Inom Operations & Advisory så blir vi en till spelare som stärker upp inom Linux och Nätverk, två områden där vi tillsammans med kunderna växer. 

Vi ser en spännande framtid med teknikskiften, hybrida moln, containerisering och mycket annat där Philip kommer vara en viktig resurs, säger Daniel Söderlund, Head of Operations & Advisory på IT-Total.  

 

IMG_4928

 

Varmt välkommen Philip Mattsson som Linux Operations Technician på IT-Total. Nedan kan ni läsa mer om Philip där han berättar mer om sig själv och vad som lockade honom till att välja IT-Total som ny arbetsgivare.

 

Vad har du gjort tidigare?  

Närmast kommer jag från Amazon Web Services där jag jobbade med IT operations i Datacenter. I huvudsak jobbade jag med allt från managering av server- och nätverkshårdvara till projektledning och processimplementering. Jag hjälpte även till med utbildning, eskalerade ärenden och incidenthanteringar.  

Ett stort ansvar för mig var även utveckling och förbättring av interna processer och programvaror. I denna roll jobbade man väldigt nära med många olika grupper, allt från andra operations team, el och mekanik till säkerhet och logistik. 

  

Vad kommer du kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss? 

Jag kommer sen tidigare med en ganska bred bakgrund och har haft min fot med i spelet i många olika roller och jobbat med olika system. Som Windows och Linux administation, VDI lösningar, Application delivery tjänster, nätverk, virtualisering & datacenter. Jag ser fram emot att få möjlighet att använda hela min breda kunskap här på IT-Total men även att få lära mig ännu mer. Det finns väldigt mycket kunskap här som jag kommer att försöka ta del av så mycket som möjligt. 

  

Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare? 

Det som lockade mig till IT-Total var deras värdegrunder och deras visioner för framtiden med fokus på säkerhet. Dessutom blev jag intresserad av alla IT-Totalares expertis som jag träffade innan jag valde att ansluta mig hit vilket gjorde det avgörande beslutet. 

  

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Ta del av hur några av våra kollegor från olika delar av vår verksamheten tycker att det är att jobba på IT-Total.

Hur är det att jobba på IT-Total?

 

För mer information kontakta: 

Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services & Cyber Security, IT-Total
Tel: 070-782 20 00
Mail: fredrik.rosencrantz@it-total.se 

IT-Total