IT Total in english

Aktuellt

Emma Eklund har inlett sin LIA på IT-Total

Emma börjar sin LIA hos oss på Marknad denna vecka vilket vi sett fram emot. Vi hoppas kunna bidra med att stötta och coacha henne inom specifika ansvarsområden där hon kommer få lösa konkreta arbetsuppgifter som är typiska för marknadsavdelningens verksamhet.

-Vi vill att Emma ska få möjligheten att lära och få möjligheten att fördjupa sig inom det område hon brinner för men även också att hon får lära sig våra processer och företagskultur på IT-Total. Under hennes LIA arbetar vi med utveckling i syfte att hon ska kunna bli ännu mer rustad inför sin fortsatta karriär säger Therese Falkbåge Head of Marketing på IT-Total.

 

IMG_3335-2
-Jag sökte en LIA-plats där jag skulle få chansen att testa på hur det fungerar på riktigt, en plats där jag som person får växa och utvecklas, en plats där jag inte bara är en praktikant.
Efter att ha pratat med Sanna och Therese som berättade för mig om IT-Total kände jag att ja, det här är precis vad jag söker. Ett företag som visar stor omtanke och bryr sig jättemycket om sin personal och kunder, dessutom har de personal med hög kompentens inom många olika områden och är verksamma inom en bransch som det hela tiden händer något i. Det är inte lätt att välja ut en specifik sak som lockade mig utan det är nog helheten. När jag fick veta hur ni arbetar och hur viktig personalen är för er var jag såld. Är detta på riktigt? Jag är stolt över att få ha min LIA hos IT-Total säger Emma Eklund LIA på IT-Total.

 

Som Trainee på IT-Total erbjuds du möjlighet att utvecklas professionellt, bygga upp din karriär samtidigt som du har roligt tillsammans med andra deltagare och kollegor. Under traineeperioden lär du känna vår verksamhet och får en gedigen introduktion inom det verksamhetsområde som just du brinner för.

 

För mer information kontakta: 

Therese Falkbåge, Head of marketing, IT-Total
Tel: +46 72-307 91 12
Mail: therese.falkbage@it-total.se

 

IT-Total