IT Total in english

Aktuellt

Den röda tråden är säkerhet, människor och service

Vi välkomnar Ahmet till oss på IT-Total. Ahmet kommer att arbeta som 2nd Line Agent och tillhöra vår Service Desk. Med sin tidigare erfarenhet och utbildning kommer han att bidra med kunskap, engagemang och stort servicemindset, han är en lagspelare och vi ser fram emot att ha honom i vårt team. Vi hälsar honom varmt välkommen till oss!

 

IT-Total_2ndline-servicedesk_Ahmet Bilir

 

Berätta om din resa och vad du har gjort tidigare

Mina tidigare arbeten har varit inom olika branscher, allt från IT till bank och myndigheter som exempelvis Kriminalvården och Försvarsmakten. Den röda tråden är människor, säkerhet och service. Har lärt mig en massa på vägen om mig själv och andra. Närmast kommer jag ifrån Kriminalvården där jag arbetat för nationella transportenheten för utrikessektionen. 

  
Då kan man undra vad jag gör här? Vad har kriminalvård och bank att göra med IT? Inte så mycket kanske, men det har att göra med att vara serviceinriktad och lösningsfokuserad. Att det finns en lösning på det mesta även sådant man tror är omöjligt. Värdet av ett bra Team (Kollegor).


Jag har en IT utbildning som Linux systemtekniker och har längtat tillbaka till IT branschen - nu är jag här. Jag ser fram emot min resa på IT-Total där jag ska få börja ett nytt kapitel med en massa nya utmaningar och problemlösning på Servicedesk. Jag tror att jag med min analytiska förmåga och mitt servicemindset kommer kunna bidra och att min inställning till laget före jaget kommer bidra till positiv stämning på kontoret. 

 

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster! 

 

För mer information kontakta: 

Marco Beutelrock, Head of Customer Service, IT-Total 
Mail: marco.beutelrock@it-total.se
Tel: +46 73-522 73 89

 

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.