27 apr 2020

IT-Total förlänger sitt partnerskap med AIK Hockey

Sedan ett par säsonger tillbaka har IT-Total varit en partner till AIK Hockey. Ett partnerskap som nu förlängs över en längre tid.

IT-Total har sedan en tid tillbaka varit partner till AIK och har bland annat varit ett givet inslag vid AIK Hockeys matcher i form av exponering. Nu väljer IT-Total att skriva ett flerårsavtal med AIK Hockey.

foto joakim hall

Foto: Joakim Hall

- Att stödja och samarbeta med AIK Hockey är något IT-Total gjort under många år. Det känns både självklart och spännande att vi fortsätter vårt samarbete när AIK Hockey nu mer långsiktigt fortsätter jakten på en plats i SHL. Vi uppskattar även AIK Hockeys engagemang för barn och för de som kanske inte alltid har det så lätt i vardagen. En del i det är deras samarbete med Barncancerfonden som är nominerat som Årets insamlare 2019. Det är sådant som vi bryr oss om och som gör oss till en stolt sponsor till AIK Hockey, säger Peter Wallin på IT-Total.

Mats Thelin på AIK Hockey är glad över partnerskapet med IT-Total.

– Vi är självklart stolta och glada över att IT-Total, som många andra, valt att ingå ett längre partnerskap med AIK Hockey. Det är ett tecken på att de, likt vi, är villiga att jobba långsiktigt.

 

För mer information, kontakta:

Peter Wallin, Affärsutveckling

0735-22 23 84, peter.wallin@it-total.se

Läs mer om våra sponsorskap 

Vill du se ishockey i vinter med oss på IT-Total?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.