IT Total in english

Lediga tjänster

Informationssäkerhetsspecialist

Är du redo att vara den avgörande kraften som säkerställer att företag och organisationer skyddar sina mest värdefulla tillgångar? Som informationssäkerhetskonsult är du experten som tar ledningen för att guida våra kunder genom den komplexa världen av informationssäkerhet.

Spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som matchar just dig? Skicka in en spontanansökan till oss! Vi letar alltid efter fler personer som delar våra värderingar och vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.

Network Technician

Vill du utmanas och utvecklas inom nätverk och kommunikation med stort fokus på ny teknik och säkerhet? Vill du arbeta på en trygg och innovativ arbetsplats, där du sätts i fokus? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Microsoft 365 Specialist

Intresseras du av att arbeta med säkra Microsoftlösningar och vill bidra till ett IT-tryggare Sverige? Har du tidigare erfarenhet av design, skapa säkra lösningar och strategisk implementation?

Network Security Specialist

Vill du arbeta med teknik i framkant med specialister inom nätverk och kommunikation med stort fokus på säkerhet? Vill du arbeta på en trygg och innovativ arbetsplats, där du sätts i fokus?

Cloud Operation Specialist

I rollen som Cloud Operations Specialist kommer du vara teamets expert på Azure och hjälpa oss att nyttja plattformen maximalt i våra tjänster. Du kommer få jobba med design, prestandaoptimering, felrapportering samt implementationer och säkerställa att vi alltid levererar en tjänst med hög tillgänglighet.

Hittar du ingen ledig tjänst som matchar just dig?

Skicka in en spontanansökan till oss! Vi letar alltid efter fler personer som delar våra värderingar och vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.


Medarbetare berättar

Ta del av hur några av våra kollegor från olika delar av vår verksamheten tycker att det är att jobba på IT-Total.

Anna Henderson

Head of HR