22 Mar 2021

Är du en IT-entusiast med passion för hur tekniken ska användas till att lösa problem och utmaningar? Läs mer om rollen som Trainee på IT-Total och ta chansen att utvecklas på ett IT-företag i framkant.

 

Rollen som Trainee på IT-Total
Som Trainee på IT-Total erbjuds du möjlighet att utvecklas professionellt och bygga upp din karriär inom det område just du brinner för. Under traineeperioden får du lära känna IT-Totals verksamhet och får en gedigen introduktion inom vår avdelning Customer Service. Hos oss kommer du att få en unik inblick i hur en roll som IT Supporttekniker fungerar i verkligheten och möjlighet att arbeta med tjänster och produkter i teknikens framkant.

Vår ambition är att du ska få lära dig och fördjupa dig inom området IT-support, arbetsprocesser och företagskultur. Inom ett klart uttalat ansvarsområde får du lösa konkreta arbetsuppgifter som är typiska för arbetsplatsens verksamhet. Under din traineeperiod jobbar vi med din utveckling i syfte att du ska bli ännu mer rustad inför din fortsatta karriär. Du får coachning och stöttning av din handledare, och efter varje traineeperiods slut får du feedback på vad som har gått bra och vad du kan utveckla vidare. En traineeplats på IT-Total är en start på en karriär fylld av utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill bli bäst på det du brinner för
Brinner du för teknik och service och ser en framtid inom IT-infrastruktur? Vi ser framemot att välkomna en initiativtagande, engagerad och utåtriktad person med ett genuint intresse för IT-infrastruktur och med en stark ambition om att växa inom området. Vi ser att du är en driftig och ansvarsfull person med förmågan och viljan att ständigt utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Våra krav på dig:
• Du är i slutet av din utbildning, företrädes inom IT-infrastruktur.
• Du har ett starkt intresse för teknik och att ligga i framkant inom området.
• Du har viss kunskap inom Active Directory och Office 365.
• Du måste ha svenskt medborgarskap eftersom delar våra tjänster är säkerhetsklassade.

Meriterande:
• Erfarenhet inom Windows Server.
• Erfarenhet inom Nätverk.

Tror du att du har det som krävs för en traineeplats på IT-Total? Tveka inte att berätta varför vi borde satsa på just dig!

IT-Total erbjuder dig
• Chansen att få testa dina vingar och visa vad du går för.
• Stora möjligheter till en fortsatt karriär på IT-Total.
• En spännande utmaning i ett bolag i snabb utveckling.

Traineeprogram:
• Trainee-plats som IT Supporttekniker.
• Period: Hösten 2021.
• På vår avdelning Customer Service i Solna, Stockholm.

IT-Total är en plats för alla
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. IT-Total har karriärvägarna för dig som vill utvecklas och fördjupa dig som specialist. Vår kultur präglas av ambition och nytänkande, du blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling värderas högt.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan. Vi går igenom samtliga ansökande och kontaktar de personer som matchar våra sökta profiler bäst. Vi genomför löpande urval med två-tre intervjuer och därefter gör vi en sista screening. Om du går vidare i processen kommer du att genomgå en säkerhetsprövning vilken innefattar bakgrundskontroll och säkerhetsprövningsintervju. Förutsatt att du går igenom säkerhetsprövningen och har svenskt medborgarskap kan vi erbjuda dig en plats som Trainee på IT-Total.

Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan! 

Om du har frågor om Trainee- platsen  är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total
0732711933 | sanna.ahstrom@it-total.se