IT Total in english

Lediga tjänster

LIA-praktik Servicedesk

Som Trainee på IT-Total erbjuds du möjlighet att utvecklas professionellt och bygga upp din karriär inom det område just du brinner för.

Rollen som Trainee på IT-Total
Under trainee-perioden får du lära känna IT-Totals verksamhet och får en gedigen introduktion inom vår avdelning Customer Service. Hos oss kommer du att få en unik inblick i hur en roll som Supporttekniker fungerar i verkligheten, och du får möjlighet att arbeta med tjänster och produkter i teknikens framkant.

Vår ambition är att du ska få lära dig och fördjupa dig inom tekniken, arbetsprocesser och företagskultur. Inom ett klart uttalat ansvarsområde får du lösa konkreta arbetsuppgifter som är typiska för arbetsplatsens verksamhet. Under din trainee-period jobbar vi med din utveckling i syfte att du ska bli ännu mer rustad inför din fortsatta karriär. Du får coachning och stöttning av din handledare, och efter varje trainee-periods slut får du feedback på vad som har gått bra och vad du kan utveckla vidare. En trainee-plats på IT-Total är en start på en karriär fylld av utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill bli bäst på det du brinner för
Brinner du för teknik och service och ser en framtid inom IT-infrastruktur? Vi ser framemot att välkomna en initiativtagande, engagerad och utåtriktad person med ett genuint intresse för IT-infrastruktur och kundservice. Vi ser att du är en driftig och ansvarsfull person med förmågan och viljan att ständigt utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Våra krav på dig:
  • Du är i slutet av din utbildning på Yrkeshögskola eller Högskola/Universitet, företrädes inom IT-infrastruktur.
  • Du har ett starkt intresse för teknik och att ligga i framkant inom området.
  • Du är en öppen, driven och har lätt för att kommunicera och ta initiativ.
  • Du har svenskt medborgarskap eftersom delar av våra tjänster är säkerhetsklassade.

Meriterande:

  • Arbetslivserfarenhet inom IT
  • Kunskap inom IT-infrastruktur

Tror du att du har det som krävs för en trainee-plats på IT-Total? Tveka inte att berätta varför vi borde satsa på just dig!

IT-Total erbjuder dig
• Chansen att få testa dina vingar och visa vad du går för.
• Stora möjligheter till en fortsatt karriär på IT-Total.
• En spännande utmaning i ett bolag i snabb utveckling.

Trainee-plats:

  • Servicedesk/IT-support
  • VT och HT 2023
  • På vårt kontor i Solna, Stockholm.


IT-Total är en plats för alla
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. IT-Total har karriärvägarna för dig som vill utvecklas och fördjupa dig som specialist. Vår kultur präglas av ambition och nytänkande, du blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling värderas högt.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan. Vi går igenom samtliga ansökande och kontaktar de personer som matchar våra sökta profiler bäst. Vi genomför löpande urval med två-tre intervjuer och därefter gör vi en sista screening. Om du går vidare i processen kommer du att genomgå en säkerhetsprövning vilken innefattar bakgrundskontroll och säkerhetsprövningsintervju. Förutsatt att du går igenom säkerhetsprövningen och har svenskt medborgarskap kan vi erbjuda dig en plats som Trainee på IT-Total.

Välkommen med din ansökan i formuläret nedan!

Ta del av senaste nytt inom IT-karriär och lediga tjänster på IT-Total

 

Om du har frågor om LIA-platsen  är du välkommen att kontakta
Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total
sanna.ahstrom@it-total.se

Sanna Åhström

Sanna Åhström, Talent Acquistion Manager på IT-Total. Sannas drivkraft är att fortsätta förstärka IT-Total med fler kollegor i världsklass. I alla nya möten är det viktigt för henne att lyfta vår personalkultur, att IT-Total inte är som alla andra. Vi bryr oss. Jättemycket.