IT Total in english

Lediga tjänster

Praktik inom Tech-Marknad

Är du studerande inom Sälj och Marknadsföring och söker en praktikplats där du får utvecklas? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje, stimulans och utvecklingsmöjligheter? Då är vi praktikplatsen för dig!

 

Om praktiken
Vi erbjuder praktik på vårt kontor i Solna, Stockholm där du kommer tillhöra ett team med flera års erfarenhet inom sälj & marknadsföring inom IT. Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning som älskar att jobba tillsammans, hos oss blir du direkt en i gänget. På IT-Total kommer du få chansen att lära dig mycket, utvecklas och ta del av kunskapen som finns i teamet.

Du kommer få praktisera hands on med olika arbetsuppgifter med fokus på kundresan, SEO och hur vi kan optimera våra processer.

Uppgifterna kommer att vara:

  • Produktion, planering och publicering av innehåll till digitala kanaler (hemsida, Sociala kanaler mfl).
  • Arbeta proaktivt och kreativt för att bygga en långsiktig pipeline av kunder till säljteamet.
  • Bredda medvetenhet om IT-Totals verksamhet och tjänster.
  • Bidra till fastställande av övergripande strategier och mål.
  • Använda data och analys för att optimera nyckeltal.
  • Identifiera trender.

Vi på IT-Total älskar teknik, har en öppen kultur och vet att ett bra lagspel är förutsättningen för framgång. Med stort engagemang levererar vi säkra och anpassade IT-lösningar till företag. Hos oss jobbar de vassaste konsulterna i IT-branschen och vårt fokus är att rekrytera de bästa IT-Talangerna i branschen.


Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du studerar på högskola, universitet eller yrkeshögskola med inriktning sälj och marknadsföring. Du är intresserad av Tech och ser framemot att utvecklas inom området. Du är en social och prestigelös person som vill få en stor inblick IT och praktisera hands-on. Vidare så är du nyfiken och har ett eget driv. Du är kommunikativ, noggrann, strukturerad samt ansvarsfull i ditt arbete.

 

Varför du kommer att trivas på IT-Total
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje och stimulans. Vår kultur präglas av ambition och nytänkande och du blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling värderas högt. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.

Vi erbjuder

  • En dedikerad coach som stöttar dig i frågor, funderingar och arbetsuppgifter.
  • En miljö där du lär dig mycket inom leadsgenerering.
  • Energifyllt team och innovativ företagskultur.
Vi har tidigare välkomnat elever från Sälj-och Marknadshögskolan till oss både för LIA och coachning i examensarbete

Skicka in din ansökan redan i dag! Du kommer inte att ångra dig : )

Om du har frågor om praktik-platsen är du välkommen att kontakta
Therese Falkbåge, Head of Marketing på IT-Total
therese.falkbage@it-total.se 

Sanna Åhström

Sanna Åhström, Talent Acquistion Manager på IT-Total. Sannas drivkraft är att fortsätta förstärka IT-Total med fler kollegor i världsklass. I alla nya möten är det viktigt för henne att lyfta vår personalkultur, att IT-Total inte är som alla andra. Vi bryr oss. Jättemycket.