17 Nov 2020

Har du huvudet bland molnet? Vi också. Vi tar Cloud and Automation till nästa nivå och behöver nu förstärka organisation med fler stjärnor inom området.

 

Om tjänsten
Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du får arbeta med stimulerande projekt i en miljö med spetskompetens och IT-säkerhet på högsta nivå. Du omges av kollegor som är bland de vassaste i branschen inom såväl IT-infrastruktur som Cybersäkerhet. 

Som Infrastructure Consultant inom Cloud and Automation arbetar du med strategisk konsulting och är nyckelspelare i projekt av olika karaktär och komplexitet som ofta kräver utanför boxen-tänk. Hos oss arbetar du alltid kundnära och jobbar med projekt från ax till limpa med allt från förstudier, design, skapa lösningar till implementation av den tekniska miljön. Du säkerställer att leveransen uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer, samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar och utveckling. 

Vår affärsidé är att leverera säker och hållbar IT-infrastruktur med högsta värde för våra kunder. Hos oss möter kunden specialister inom IT-infrastruktur och Cybersäkerhet som med stort engagemang och hög kvalité levererar säker och kundanpassad IT-infrastruktur. Kunden och tjänsternas kvalitet är det vi brinner för. Vi bryr oss. Jättemycket.

Vi söker en stjärna inom Cloud and Automation
Du har en ständig strävan om att ligga i framkant inom ditt område och förstår värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det. Självklart ser du framemot att tillsammans med dina kollegor ta IT-Total framåt inom området Cloud and Automation. Du är motiverande, utåtriktad med förmåga och vilja att göra ditt absolut bästa. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av VMware automationsplattformar, vCloud och vRealize Automation samt helikopterperspektiv inom infrastruktur. Kunskaper inom VMware NSX gör det ännu intressantare för oss att leverera en helhetsautomation.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du:

  • Har minst 5 års dokumenterad erfarenhet att arbeta med komplex IT-infrastruktur.
  • Har stor bredd inom IT-infrastruktur och gedigen kunskap att arbeta inom Azure, VMware Cloud foundation, VMware vRealize automation, VMware vCloud Director, Redhat Cloud Forms, Rest API.
  • Har en god vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap.
  • Har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Meriterande med kunskaper inom Javascript, Powershell och publika molnleveranser som AWS.

Varför IT-Total?
Vi är inte som alla andra. Omtanke är nämligen något vi tar på blodigaste allvar. Genom att verkligen bry oss om varandra har vi bästa möjliga förutsättningar att bry oss om våra kunder, partners och omvärld. IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare inom sin bransch. Vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar värld och ett säkrare Sverige. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden och jobbar i teknikens framkant. Hos oss omges du av kollegor som är bland de vassaste i branschen inom IT-infrastruktur och Cybersäkerhet. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Vi lever efter våra kärnvärden som genomsyrar allt vi gör: Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke.

Vi ser framemot din ansökan via formuläret nedan.

Kontaktperson
Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total
073-2711933 | sanna.ahstrom@it-total.se.