IT Total in english

Lediga tjänster

Praktik HR/Rekrytering

Är du studerande inom HR och rekrytering och söker en praktikplats där du får utvecklas inom tech och rekrytering? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje, stimulans och utvecklingsmöjligheter? Då är vi praktikplatsen för dig!

Om praktiken
Vi erbjuder praktik på vårt kontor i Solna, Stockholm där du kommer tillhöra ett team med flera års erfarenhet inom IT-rekrytering. Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning som älskar att jobba tillsammans, hos oss blir du direkt en i gänget. På IT-Total kommer du få chansen att lära dig mycket, utvecklas och ta del av kunskapen som finns i teamet. Du kommer få praktisera hands on med Tech-rekrytering i nära samarbete med din handledare. Uppgifterna kommer att vara inom rekrytering, såsom sourcing, annonsskrivning och Employer Branding. Genom praktikperioden får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter och bygga relevant erfarenhet inom rekrytering.


Vi på IT-Total älskar teknik, har en öppen kultur och vet att ett bra lagspel är förutsättningen för framgång. Med stort engagemang levererar vi säkra och anpassade IT-lösningar till företag. Hos oss jobbar de vassaste konsulterna i IT-branschen och vårt fokus är att rekrytera de bästa IT-Talangerna i branschen.


Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du studerar på högskola, universitet eller yrkeshögskola med inriktning HR. Du är intresserad av Tech-rekrytering och ser framemot att utvecklas inom området. Du är en social och prestigelös person som vill få en stor inblick i rekryteringsprocessen och praktisera hands-on. Vidare så är du kommunikativ, noggrann, strukturerad samt ansvarsfull i ditt arbete.
Varför du kommer att trivas på IT-Total
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje och stimulans. Vår kultur präglas av ambition och nytänkande och du blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling värderas högt. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.


Vi erbjuder
• En dedikerad coach som stöttar dig i frågor, funderingar och arbetsuppgifter.
• En miljö där du lär dig mycket och får tackla rekrytering.
• Energifyllt team och innovativ företagskultur.
• Anpassad praktik till dina studier där vi tar i beaktande att en rapport skall skrivas.

Skicka in din ansökan redan i dag! Du kommer inte att ångra dig : )

 

Ta del av senaste nytt inom IT-karriär och lediga tjänster på IT-Total

 

Om du har frågor om praktik-platsen  är du välkommen att kontakta
Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total
sanna.ahstrom@it-total.se

Sanna Åhström

Sanna Åhström, Talent Acquistion Manager på IT-Total. Sannas drivkraft är att fortsätta förstärka IT-Total med fler kollegor i världsklass. I alla nya möten är det viktigt för henne att lyfta vår personalkultur, att IT-Total inte är som alla andra. Vi bryr oss. Jättemycket.