IT Total in english

Lediga tjänster

Nätverkstekniker

IT-Total söker en nätverkstekniker till vårt framgångsrika team med spelare som är bland de bästa inom digitalisering och cybersäkerhet. Vill du arbeta nytänkande och framtidsinriktat med att hjälpa våra kunder med säkra nätverkslösningar? Då erbjuder vi dig en arbetsplats som präglas av hög kompetens, engagemang och där det är snabbat till beslut och förändring. 

 

Din roll blir allt annat än tråkig 
Du befinner dig i en expertbetonad miljö med kollegor som är bland de vassaste i branschen inom sitt expertisområde. Vi vill arbeta i teknikens framkant och ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och inom det område just du brinner för. Vi garanterar dig en stimulerande arbetsmiljö där vi lyfter varandra och delar med oss av våra kunskaper. 

Variation av arbetsuppgifter: 

 • Designa och implementera nya centrala nätverkslösningar 
 • Installation och arbete med change-implementering  
 • Incidenthantering 
 • Övervakning, patchning och drift av brandväggar och nätverksutrustning 
 • Konsolidering och migrering av interna miljöer och kundmiljöer 

 

Vi söker dig som vill bli bäst på det du brinner för 
Du är en tekniker med bred kunskap och ett gediget intresse inom nätverk. Du ser omvärldsbevakning och säkerhet som naturliga och viktiga delar i ditt arbete.  

För att lyckas i denna roll har du flerårig erfarenhet inom området och vill utvecklas i din roll som nätverkstekniker.  

Vi söker dig som är engagerad, gillar att ligga steget före och vill designa och implementera nya nätverkslösningar men även drifta och utveckla våra befintliga lösningar. 

Rollen innebär mycket kundkontakt därför ser vi att du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov ur ett helhetsperspektiv. Du är lösningsorienterad, har en god problemlösningsförmåga och tar initiativ till förbättring av processer. 

 

Vi ser gärna att du har kunskaper inom följande: 

 • NextGen FW 
 • SD-Wan 
 • Erfarenhet av att ha arbetat med teknologier från Aruba, Fortinet och Juniper som utgör en viktig del av vårt nätverk 
 • Arbetat flera år med nätverk och kommunikation 
 • Erfarenhet av switching, routing, brandväggar och trådlösa nätverk 
 • Behärska svenska och engelska 
 • Relevanta certifieringar är meriterande 

 

IT-Total erbjuder dig 
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas. 

 

Skulle detta passa dig? Tveka inte, sök genast genom formuläret nedan! Du kommer inte ångra dig :) 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Söderlund, Head of Operations & Advisoryr på IT-Total

daniel.soderlund@it-total.se

Anna Henderson

Vår HR-chef Anna Henderson. Annas drivkraft är att skapa värden hos IT-Total som gör att man vill arbeta här hos oss. Det är inte längre ”bara” lön som är viktigt när man väljer sin arbetsplats. Att känna stolthet över sitt arbete, ha möjlighet till frihet och utveckling samt att känna glädje över arbetet och på arbetsplatsen blir viktigare och viktigare.