17 Nov 2020

Är du duktig på nätverksinfrastruktur och vill jobba på ett IT-företag i framkant? Läs mer och ansök om tjänsten som Nätverkstekniker.

Om tjänsten
Hos oss arbetar du med specialister inom IT som med genuint engagemang och hög kvalité levererar säker och kundanpassad IT-infrastruktur. Vi tror på att arbeta i ett tight team som präglas av gemenskap, kompetens och omtanke.

Som Nätverkstekniker kommer du att arbeta i en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Installation och arbete i datahall/kund
  • Change / Ändringar av Konfiguration
  • Problem och Felsökning
  • Ärendehantering
  • Övervakning
  • Migrering och konsolidering av kunders nätverksmiljöer

Vi söker en stjärna inom nätverksinfrastruktur
För att lyckas i denna roll har du 3+ års erfarenhet och vill utvecklas i din roll som nätverkstekniker. Personen vi söker är nyfiken och engagerad. Utbildning i all ära men här ser vi mer till dig som person och att genom arbete skaffat dig kompetens.

Du har tidigare erfarenhet inom installation, konfiguration, administration och felsökning inom nätverk. Du har gärna god erfarenhet inom säkerhetsarbete. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av VXLAN, NSX-T & Automation

Vi ser gärna att du kommer in med en bredd inom rollen som drifttekniker, men där du valt att specialisera dig inom just nätverk. För att fungera väl i rollen, krävs att du har kompetens inom TCP/IP-stacken, Routing/Switching och brandväggar. Devinix är ISO27001 certifierade. Vi lägger stort värde i din personlighet och att du blir en i teamet. Besök gärna vår hemsida där du kan se vilka som arbetar här.

Varför IT-Total?
Vi är inte som alla andra. Omtanke är nämligen något vi tar på blodigaste allvar. Genom att verkligen bry oss om varandra har vi bästa möjliga förutsättningar att bry oss om våra kunder, partners och omvärld. IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare inom sin bransch. Vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar värld och ett säkrare Sverige. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden och jobbar i teknikens framkant. Hos oss omges du av kollegor som är bland de vassaste i branschen inom IT-infrastruktur och Cybersäkerhet. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Vi lever efter våra kärnvärden som genomsyrar allt vi gör: Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke.

Vi ser framemot din ansökan via formuläret nedan!

Kontaktperson
Har du frågor rörande tjänsten? Välkommen att kontakta:
Sanna Åhström
Talent Acquisition Manager på IT-Total
0732711933 | sanna.ahstrom@it-total.se