29 Dec 2020

Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din och teknikens framtid.

Vill du spela i IT-branschens elitlag? I ett framgångsrikt team med spelare som är top notch inom digitalisering och cybersäkerhet. IT-Total välkomnar nu en till elitspelare inom Nätverksinfrastruktur som vill arbeta nytänkande och framtidsinriktat med att hjälpa kunder i deras digitaliseringsresa. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av hög kompetens, engagemang och som är snabba till beslut och förändring. Engagemanget hos oss börjar alltid på hemmaplan, när vi stöttar varandra och utvecklas tillsammans presterar vi allra bäst. Jobba med kollegor i världsklass, i en kultur som genomsyras av omtanke, glädje och personlig utveckling.

Din roll blir allt annat än tråkig
Hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade kollegor som brinner för sitt arbete och för sitt team. Du befinner dig i en expertbetonad miljö med kollegor som är bland de vassaste i branschen inom sitt expertisområde. Vi arbetar i teknikens framkant och ger dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och inom det område just du brinner för. Vi garanterar dig en stimulerande arbetsmiljö där vi lyfter varandra och delar med oss av våra kunskaper.

Variation av arbetsuppgifter:
 • Installation och arbete i datahall/kund
 • Change / Ändringar av Konfiguration
 • Felsökning i nätverk
 • Ärendehantering och problemlösning
 • Övervakning
 • Migrering och konsolidering av kunders nätverksmiljöer


Vi söker dig som vill bli bäst på det du brinner för
För att lyckas i denna roll har du 3+ års erfarenhet och vill utvecklas i din roll som nätverkstekniker. Personen vi söker är nyfiken och engagerad. Utbildning i all ära men här ser vi till dig som person och genom arbetet har skaffat dig kompetens. Du har tidigare erfarenhet inom installation, konfiguration, administration och felsökning inom nätverk. Vi ser gärna att du har god erfarenhet inom säkerhetsarbete. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av VXLAN, NSX-T & Automation.

Vi ser gärna att du kommer in med en bredd inom rollen som drifttekniker, men där du valt att specialisera dig inom nätverk. För att fungera väl i rollen krävs att du har kompetens inom TCP/IP-stacken, Routing/Switching och brandväggar. Vi lägger stort värde i din personlighet och att du blir en i teamet.

IT-Total erbjuder dig
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.

Vi vill att du ska få:

 • Goda förtjänstvillkor
 • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, vi tror på Work life balance
 • Ha roligt på jobbet med allt från träning, resor till spelkvällar
 • En himmelsk fredagsfrukost med kollegorna
 • Ett välfyllt lager av frukt, nötter, bryggkaffe och nespresso om så önskas
 • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken som är perfekt för löpning och lunchpromenader
 • Kollegor i världsklass som bryr sig
Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan! 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total

0732711933 | sanna.ahstrom@it-total.se