17 Nov 2020

Sitter du ofta och tänker ”varför gör ni inte såhär istället”? Lägger du snabbt pusslet mellan hybrider eller hur man tar steget full ut upp i molnet? Då tror vi att det här skulle vara en roll för dig.

 

Om tjänsten
Hos oss arbetar du med specialister inom IT-infrastruktur och Cybersäkerhet, som med genuint engagemang och hög kvalité levererar säker och kundanpassad IT-infrastruktur. Vi tror på att arbeta i ett tight team som präglas av gemenskap, kompetens och som är snabba till beslut och förändring.

Som specialist inom Microsoft 365 arbetar du med strategisk konsulting och är nyckelspelare i projekt av olika karaktär och komplexitet som ofta kräver att tänka utanför boxen. Du arbetar med allt från förstudier, design, skapa lösningar till strategisk implementation. Du jobbar nära våra kunder och säkerställer att leveransen uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer, samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar och utveckling. Du kommer ingå i ett expertbetonat team inom vårt tjänsteområde Digital Workspace, med kollegor som brinner för sitt område.


Vi söker ett proffs inom Microsoft 365
Vi söker dig som har en ständig strävan om att ligga i framkant inom ditt område och förstår värdet av att arbeta proaktivt. Självklart ser du framemot att tillsammans med dina kollegor ta IT-Total framåt inom området Digital Workspace. Du är motiverande och utåtriktad med förmåga och vilja att göra ditt absolut bästa. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet att arbeta som konsult  och du besitter en djup kunskap inom Microsoft 365 plattformen och har goda kunskaper inom Azure.

För att lyckas i rollen behöver du:

  • Ha minst 5 års dokumenterad erfarenhet att arbeta inom komplex IT och Microsoft-miljö.
  • Besitta en gedigen kunskap inom Microsoft 365, Azure,  Active Directory, Intune och Windows 10.
  • Vara driven, självgående och motiveras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar.
  • Vara en glad och utåtriktad person som tycker om att skapa relationer.
  • Ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska.
Det är meriterande med kunskaper inom:
  • Javascript eller Powershell
  • Microsoft EMS Suite
  • Microsoft Defender ATP
  • Förståelse för IT-säkerhet
Varför IT-Total?
Vi är inte som alla andra. Omtanke är nämligen något vi tar på blodigaste allvar. Genom att verkligen bry oss om varandra har vi bästa möjliga förutsättningar att bry oss om våra kunder, partners och omvärld. IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare inom sin bransch. Vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar värld och ett säkrare Sverige. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden och jobbar i teknikens framkant. Hos oss omges du av kollegor som är bland de vassaste i branschen inom IT-infrastruktur och Cybersäkerhet. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Vi lever efter våra kärnvärden som genomsyrar allt vi gör: Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke.

Vi ser framemot din ansökan via formuläret nedan!

Kontaktperson
Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total
073-2711933 | sanna.ahstrom@it-total.se.