IT Total in english

Lediga tjänster

Infrastructure Technician

Vill du jobba med ett vinnande team?

Vi på IT-Total är ett vinnande IT-bolag som växer så det knakar. Nu söker vi fler specialister som älskar att arbeta med den senaste tekniken. IT-total är specialister på IT-infrastruktur och cybersäkerhet och i våra olika uppdrag använder vi de modernaste teknikerna och har de roligaste projekten.

Hos oss kommer du ingå i teknikområdet Infrastructure och hantera VMware, Storage, Backup och automation. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat dagligt underhåll och felavhjälpning i vår centrala VMware Cloud Director plattform, hantering av backuper i Veeam, managering av underliggande Synergy bladsystem och 3PAR lagring, Du kommer ha ett gäng specialister som dina närmaste kollegor, det finns mycket i utbyte på en avancerad nivå. Med din erfarenhet kommer du vara en viktig del i den tillväxt vi är i. Det är en rolig tid på IT-Total och teamet är i sitt esse.

Vad krävs för att lyckas i rollen?

IT-Total vill fortsätta att arbeta med de bästa i branschen och söker dig som kan agera Infrastructure Technician i våra olika interna och externa projekt.

För att lyckas i den här rollen behöver du:


  • Ha flerårig bred teknisk kompetens inom IT-infrastruktur.
  • Ha vana att arbeta med följande tekniker: VMware ESXi, vCenter, VMware Cloud Director och Veeam Backup.
  • Vara driven, självgående och motiveras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar.
  • Vara en glad och utåtriktad person som tycker om att skapa relationer.
  • Ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Varför kommer du att trivas på IT-Total
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch. Därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.  

Vill du läsa mer om hur det är att jobba på IT-Total? https://www.it-total.se/medarbetare-berattar


Här kan du även läsa mer om våra värderingar: https://www.it-total.se/gekko

 

Varmt välkommen med din ansökan i formuläret nedan.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Daniel Söderlund, Head of Operations & Advisory

 daniel.soderlund@it-total.se.

Anna Henderson

Vår HR-chef Anna Henderson. Annas drivkraft är att skapa värden hos IT-Total som gör att man vill arbeta här hos oss. Det är inte längre ”bara” lön som är viktigt när man väljer sin arbetsplats. Att känna stolthet över sitt arbete, ha möjlighet till frihet och utveckling samt att känna glädje över arbetet och på arbetsplatsen blir viktigare och viktigare.