IT Total in english

Lediga tjänster

VMware Infrastructure Technician

Vill du jobba med ett vinnande team?

Vi på IT-Total är ett vinnande IT-bolag som växer så det knakar. Nu söker vi fler specialister som älskar att arbeta med den senaste tekniken. IT-total är specialister på IT-infrastruktur och cybersäkerhet och i våra olika uppdrag använder vi de modernaste teknikerna och har de roligaste projekten.

Hos oss kommer du ingå i teknikområdet Infrastructure och hantera VMware, Storage, Backup och automation. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat dagligt underhåll och felavhjälpning i vår centrala VMware Cloud Director plattform, hantering av backuper i Veeam, managering av underliggande Synergy bladsystem och 3PAR lagring, Du kommer ha ett gäng specialister som dina närmaste kollegor, det finns mycket i utbyte på en avancerad nivå. Med din erfarenhet kommer du vara en viktig del i den tillväxt vi är i. Det är en rolig tid på IT-Total och teamet är i sitt esse.

Vad krävs för att lyckas i rollen?

T-Total vill fortsätta att arbeta med de bästa i branschen och söker dig som kan agera Infrastructure Technician i våra olika interna och externa projekt.

För att lyckas i den här rollen behöver du:

  • Ha minst 5 års erfarenhet att arbeta med VMware.
  • Ha en bred teknisk kompetens inom IT-infrastruktur.
  • Ha vana att arbeta med följande tekniker: VMware ESXi, vCenter, VMware Cloud Director och Veeam Backup.
  • Vara driven, självgående och motiveras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar.
  • Vara en glad och utåtriktad person som tycker om att skapa relationer.
  • Ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Meriterande:
Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med Ansible, NSX-T, Cohesity, Rubrik, Ceph eller NetApp.

Varför kommer du att trivas på IT-Total
Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden och jobbar i teknikens framkant. Hos oss omges du av kollegor som är bland de vassaste i branschen inom IT-infrastruktur och Cybersäkerhet. Vår kultur är något vi är mycket stolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Vi lever efter våra kärnvärden som genomsyrar allt vi gör: Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke. Utöver att vi är en bra arbetsplats med fantastiska medarbetare så är vi ett mycket aktivt gäng som gör saker tillsammans, när pandemin tillåter. Vi tror på teamkänsla och en stark personlig utveckling.


Varmt välkommen med din ansökan i formuläret nedan.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager

 sanna.ahstrom@it-total.se.

Sanna Åhström

Sanna Åhström, Talent Acquistion Manager på IT-Total. Sannas drivkraft är att fortsätta förstärka IT-Total med fler kollegor i världsklass. I alla nya möten är det viktigt för henne att lyfta vår personalkultur, att IT-Total inte är som alla andra. Vi bryr oss. Jättemycket.