IT Total in english

Lediga tjänster

Försäljningschef

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa.  Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.  

Med stort engagemang levererar vi säkra och anpassade IT-lösningar oavsett om de är lokala, publika eller både och (hybrida). Det finns en gedigen driftkultur och många års erfarenhet av att leverera IT som tjänst. IT-säkerhet är extremt viktigt idag. Vi har en särskild grupp säkerhetsexperter, alla anställda är säkerhetsprövade och vi finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. I Sverige. 

Vi älskar teknik, har en öppen kultur och vet att ett bra lagspel är förutsättningen för framgång. Vi bryr oss om varandra och om våra kunder. Jättemycket. 

Vad får du?
Vi söker nu en säljchef som älskar att göra affärer och som vill vara med på resan att dubbla vår omsättning från 300 till 600 Mkr. Det är en utvecklande roll med stor variation. Vi säljer både tjänster, konsulting och produkter inom digital infrastruktur så du bör vara intresserad av teknik. Din viktigaste arbetsuppgift kommer dock att vara att leda, engagera och coacha säljteamet på 8 personer samtidigt som du själv gör affärer. Du kommer att vara en nyckelperson i ledningsgruppen och ha stor möjlighet att påverka IT-Totals utveckling och framgång.  

 

Vem är du?

Du: 

  • Är en erfaren ledare med en coachande ledarstil.  
  • Är drivande och kommunikativ 
  • Har erfarenhet av att sälja tjänster och/eller produkter inom IT-infrastruktur 
  • Har ett bra och växande kontaktnät 
  • Är målfokuserad 
  • Vet hur man jobbar datadrivet i ett CRM-system 
  • Är agil och jobbar med kontinuerlig förbättring 
  • Har erfarenhet av konsultativt sälj 
  • Älskar att göra affärer 

 

Varför du kommer att trivas på IT-Total
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch. Därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas. 

Vill du läsa mer om hur det är att jobba på IT-Total? https://www.it-total.se/medarbetare-berattar 

Här kan du även läsa mer om våra värderingar; https://www.it-total.se/gekko 


Skulle detta passa dig? Tveka inte, sök genast genom formuläret nedan eller kontakta vår VD Magnus direkt! Du kommer inte ångra dig 😊

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Gudéhn, VD på IT-Total:
070-420 00 82 | magnus.gudehn@it-total.se

.

Anna Henderson

Vår HR-chef Anna Henderson. Annas drivkraft är att skapa värden hos IT-Total som gör att man vill arbeta här hos oss. Det är inte längre ”bara” lön som är viktigt när man väljer sin arbetsplats. Att känna stolthet över sitt arbete, ha möjlighet till frihet och utveckling samt att känna glädje över arbetet och på arbetsplatsen blir viktigare och viktigare.