IT Total in english

Lediga tjänster

DevOps Engineer

Vill du jobba med ett vinnande team?

Vi på IT-Total är ett vinnande IT-bolag som växer så det knakar. Tillsammans arbetar vi med att leverera de bästa lösningarna för våra kunder. I våra olika uppdrag använder vi de modernaste teknikerna och har de roligaste projekten. Nu söker vi fler proffs som älskar att arbeta med den senaste tekniken.

Är du ett proffs som brinner för att skapa nytta kommer du att ha det väldigt bra på IT-Total. Vi har nämligen några av Sveriges duktigaste inom Hybrid Cloud lösningar, och vi älskar att dela med oss av våra kunskaper och diskutera olika lösningar på en avancerad nivå. Vi tar oss an spännande projekt med allt från att hjälpa kunder med att förändra deras arbetssätt till att utveckla kundanpassade system och vi arbetar alltid med de modernaste lösningarna.

Vad krävs för att lyckas i rollen?
 • Erfarenhet av att automatisera installationen av Cloud Infrastructure, du brinner för att bygga zero touch system.
 • Erfarenhet av att bygga stabila och skalbara Cloud lösningar.
 • Goda erfarenheter inom en eller flera Cloud teknologier Azure, AWS eller GCP.
 • Goda erfarenheter av att utveckla Machine Learning lösningar.
 • Hands-on erfarenheter av att arbeta med Micro-services/containers (Docker, Kubernetes etc.).
 • Erfarenhet av infrastrukturhantering och DevOps. Expert på verktyg som Terraform, Ansible, Jenkins / Travis / GitLab CI, etc.
 • Erfarenhet av agilt arbetssätt och är villig att ta olika typer av arbetsuppgifter för att uppfylla leveransen.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande:

 • Certifieringar, men självklart kan vi hjälpa dig på vägen.
 • Erfarenhet av Hybrid Cloud Security lösningar.
 • Erfarenhet inom C#, .Net eller andra programmeringsspråk.

Varför kommer du att trivas på IT-Total
Vi vill att du ska få goda förtjänstvillkor och frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete. Utöver att vi är en bra arbetsplats med fantastiska medarbetare så är vi ett mycket aktivt gäng som gör saker tillsammans, när pandemin tillåter. Vi tror på teamkänsla och en stark personlig utveckling.

Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden och jobbar i teknikens framkant. Hos oss omges du av kollegor som är bland de vassaste i branschen inom IT-infrastruktur och Cybersäkerhet. Vår kultur är något vi är mycket stolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Vi lever efter våra kärnvärden som genomsyrar allt vi gör: Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke.


Varmt välkommen med din ansökan i formuläret nedan.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total
sanna.ahstrom@it-total.se

 

Sanna Åhström

Sanna Åhström, Talent Acquistion Manager på IT-Total. Sannas drivkraft är att fortsätta förstärka IT-Total med fler kollegor i världsklass. I alla nya möten är det viktigt för henne att lyfta vår personalkultur, att IT-Total inte är som alla andra. Vi bryr oss. Jättemycket.