11 Feb 2021

Vi garanterar dig en stimulerande arbetsmiljö där vi lyfter varandra och delar med oss av våra kunskaper.

Vill du spela i IT-branschens elitlag? I ett framgångsrikt team med spelare som är top notch inom digitalisering och cybersäkerhet. IT-Total välkomnar nu en Consultant Manager som vill arbeta nytänkande och framtidsinriktat med att hjälpa kunder i deras digitaliseringsresa. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av hög kompetens, engagemang och som är snabba till beslut och förändring. Engagemanget hos oss börjar alltid på hemmaplan, när vi stöttar varandra och utvecklas tillsammans presterar vi allra bäst. Jobba med kollegor i världsklass, i en kultur som genomsyras av omtanke, glädje och personlig utveckling.

Din roll blir allt annat än tråkig
Vi växer och behöver nu förstärka vår konsultverksamhet med en till Consultant Manager. I rollen arbetar du i en dynamisk miljö med engagerade kollegor som brinner för sitt arbete och för sitt Team. Du befinner dig i en expertbetonad miljö med konsulter som är i högsta rang inom sina respektive områden, i dag består avdelningen av ca 45 konsulter. Som Consultant Manager ingår du i grupperingen Head of Consulting där din närmsta kollegor har en gedigen bakgrund inom IT och Management, tillsammans driver ni konsultverksamheten framåt. Vi är ett kompetensbolag som vill arbeta i IT-branschens framkant och ger dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och i organisationen. Vi garanterar dig en stimulerande arbetsmiljö i rörelse och tillväxt, där vi lyfter varandra och delar med oss av våra kunskaper. Tillsammans tar vi IT-Total till nästa nivå.

Du ansvarar för att arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du har personalansvar där rekrytering, kompetensutveckling av medarbetare och coachning ingår. Som Consultant Manager erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Consultant Manager är:

 • Ansvar för att leda, engagera och utveckla våra konsulter
 • Du har resultatansvar med uppföljning av prognoser

Tillsammans vill vi representera något nytt genom att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade.

Vi söker dig som vill bli bäst på det du brinner för
Du har en positiv inställning till förändring och vill utvecklas i din roll. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till verksamhetens, teamet och kundens bästa. Vi ser att du är relationsskapande, förtroendeingivande, lyhörd och organiserad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Consultant Manager har du:
 • En bakgrund inom IT och besitter en bred kunskap inom IT-infrastruktur
 • Gedigen erfarenhet av konsultarbete
 • Tidigare erfarenhet av personalansvar
 • Vana att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar
 • Erfarenhet att leda och följa upp medarbetare mot uppsatta mål
 • Erfarenhet att skapa laganda genom att visa intresse och förståelse för dina medarbetare
 • En utåtriktad personlighet
 • Tidigare erfarenhet av lösningsförsäljning
Som Consultant Manager är det är viktigt med egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla då vi arbetar nära kunden. Det är viktigt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör och tar personligt ansvar. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med IT-Total och föra företaget och våra kunder framåt.

IT-Total erbjuder dig
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.

Vi vill att du ska få:
 • Goda förtjänstvillkor
 • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, vi tror på Work life balance
 • Ha roligt på jobbet med allt från träning, resor till spelkvällar
 • En himmelsk fredagsfrukost med kollegorna
 • Ett välfyllt lager av frukt, nötter, bryggkaffe och nespresso om så önskas
 • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken som är perfekt för löpning och lunchpromenader
 • Kollegor i världsklass som bryr sig

Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total:
073-2711933 | sanna.ahstrom@it-total.se

.